onsdag 1 oktober 2008

Stickabyxona


Här är de nu, byxorna som jag knåpat med en tid nu, de blev inte riktigt som jag ville men, nu har lilla b det varmt innanför halaren. Använde för grova stickor och stickade i stort sett allt på högt, tog lite tips ur ett mönster för sparkbyxor men, ganska bra ändå eller vad?

Idag har jag och lilla b varit en runda in till stan med den hopplösa vagnen som drar iväg till vänster om man inte håller i den som om den vore en hund modell större. Orsaken till besöket var jakten på den perfekta presenten åt B, han fyller år på fredag. Det är så svårt att köpa något åt honom. Men ett par saker fick jag ändå köpt, han ska få en till sak, men den får han välja själv, jag betalar.

Det var så kallt där ute idag. Som tur hade jag med en filt åt lilla b som jag kunde svepa in henne i på hemvägen, blåsten var hänsynslös, jag fryser ännu, men lilla b verkar vara OK, hon sportar med att dra strumporna av sig och drar sedan ut dem och lägger dem över axlarna.

Igår var vi ute på en cykeltur på kvällen. Hela familjen S/S. Det var skönt, men lilla b trodde att min bakdel var en trumma. :P Hösten är härlig, lite kallt, vackra gula träd, solsken. Vi hittade en fin skogsstig att cykla längs, det var skönt, nästan som att vara hemma i Öja igen. Efter en stund märkte vi att det var förbjudet att cykla där, hmm, DÄRFÖR stirrade alla orienterare så ilsket på oss. Heh! Skönt med en cykeltur och lite frisk luft i alla fall.




2 kommentarer:

Maja sa...

Jääävlar va du e dåuli ti stick!:-O Int visst ja att du hadd toki dolda mora-talanger;D He mesta ja ha fösöka stick san jag gick i tvåan ha blivi... pannlappan.

Emma sa...

Jag er fan ti mora, ida måsta ja fa ti stan å köp stoppnålan (elder hu man nu ska skriv e...) :D

Fast egentligen er ja int så skickli, hälften åv tidn veit ja int na va ja halder på me....