onsdag 26 maj 2010

Ingen flytt

Nae, lägenheten i Malax var icke bra. Icke alls. Gården var liten och i ett försök att övertyga oss berättade mannen som bodde där att granntanten mer än gärna lägger sig i andras angelägenheter och rosrabatter etc. Något man INTE vill veta om man söker ny bostad.

På området boode det dessutom bara pensionärer, det fanns ingen lekpark, bara ett par myyycket rostiga gungor och en liten upphöjning som någon gång varit en sandlåda. Stället låg dessutom väldigt nära ån så vi skulle ju haft fullt upp med att rädda lilla b ur vattendraget varje dag.

För övrigt var sjäva läget bra. Ingen trafikerad gata i närheten. Ängar, åkrar och skogar väldigt nära. Men nej, inte vad vi söker efter, för gammalt och slitet inomhus och som sagt, det största minuset (om man inte räknar avståndet "hem" till Öja) var den egna gårdsplätten, som var mindre än vårt badrum.

The search continues.

Tack till J och J som var så snälla och passade våra yrväder så vi fick åka och se på lägenheten i lugn och ro! Det uppskattades verkligen! Ni är guld värda!!!!

Inga kommentarer: