onsdag 20 oktober 2010

aaah!

Tystnad. Eller ja, det är nu kanske inte direkt tyst här men TV:n är i alla fall av. SKÖNT! Lilla b är inne i en Hitta Nemo-period igen och ska se DVD:n HELA TIDEN, jag blir galen!

Ungarna har börjat leka mera med varandra nu. De är så gulliga. Ibland dansar de på vardagsrumsgolvet eller så jagar de varandra med en leksaksorm. Imorse satt de och byggde med duplo i säkert en halvtimme. Det var trevligt då de inte bråkade och grät och gnällde, jag fick läst lite ekonomi och fick pusta ut en stund.

Just nu är de sams igen. Det ser ut som om en bomb exploderat i vår lägenhet men de är sams. De leker med små muminfigurer i vardagsrummet.

Borde städa upp lite och börja fundera på lunchen. Ungarna tycker om att använda vår säng som studsmatta och våra sängkläder ligger därför utspridda överallt i lägenheten eftersom studsandet naturligtvis måste varvas med lite spöklekar med mammas och pappas täcken.

"Nej mamma, Kii-a ka keika!" ropar lilla b när jag börjar plocka upp saker. Typiskt, hon ska leka med just det som jag råkar börja städa undan, det är ingen skillnad vad det är eller om hon inte rört det på två timmar, hon ska alltid leka med just det som plockas bort.

Inga kommentarer: