lördag 21 augusti 2010

Just så.

Var till läkaren med ungarna idag. Lillemans hosta lät så hemsk och lilla b klagade på ont i öronen. Tyckte det var bäst att åka in och få dem undersökta i alla fall för att vara på säkra sidan... Efter lite lirkande med B (han var inte så säker på att vi behövde åka in) åkte vi iväg.

Och tammefan, de hade öroninflammation igen båda två!! Så nu fick de varsin ny antibiotikakur.

Men nu, nu vill jag faktiskt att vi ska bli friska... snäääälllaaa!!!

Host host host!

5 kommentarer:

Anonym sa...

passar nu inte in på flunsa-funderingarna.. men.. har du kvar na bärkassar, värmesovpåsar, "kantoliina" mm. som du en gång i världen fick av min nå jumppakompis..?? Minns du.. mörkblå var döm de bärkassar/ åkpåsar.. va de nu var.. o blå var hedi liina också.. Nu er hon gravid, ska få i september.. o fråga ett döm.. heh, heh..

Anonym sa...

Int har ni mögel ter heim bara.. elder naan typ åv fuktskada.. ?? Tänkt på flunsan.. Har ni följd med naa om he vaal bäter elder sämber i mjosund.. Vart e naaleis som betydligt värre nu tå ni kom heim.. ?? ( Tänker ba.. ) Så jag int bööver laga na uppgifter.. :)

Emma sa...

No har ja kvar döm... men hede eina er väl no ganska rääso... kattan har sovd på e i Mjosund... hehe.. men ja ska fösök minnas ti ta me döm ti Öja...

Anonym sa...

Huhuu.. ? Sjuk ännu..? :)

Alexandra sa...

Låter jobbit. Ni verkar ha myki flunso hos er nu! Buri ita vitaminpiller så ska du si he buri reid upp se!:)